OM OSS

Automatik Ventiler System AS ble startet i 1979, og fremstår i dag som en solid og effektiv organisasjon – godt kjent blant norske maskinbyggere. Våre lagerførte produkter består hovedsakelig av ventiler for luft/gasser/ væsker og pneumatikk fra Vesta Automation. Vi har svært gode samarbeidsavtaler med våre leverandører, flere av dem helt tilbake fra etableringen i 1979.
Følgelig kan vi i dag tilby sikre og gode ventil-løsninger og pneumatikk til de fleste bransjer. Under kapittelet «samarbeidspartnere» gir vi en kort beskrivelse av våre viktigste leverandører og deres produktgrupper.

Vår filosofi er at kundene og deres behov alltid skal være retningsgivende for et optimalt lagerhold , sikre leveringer og et høyt servicenivå. Våre medarbeidere har mange års erfaring i AVS, og vi føler oss derfor trygge på å kunne yte den service kundene forventer. Vi tror du vil finne interessante ventiler og pneumatikk på våre hjemmesider, og vi takker spesielt AVS AB i Sverige, som har gitt oss tillatelse til å benytte datablader fra deler av sin katalog under AVS ventiler.

Aktuelt

Våre nye leverandører VESTA AUTOMATION, C.MATIC FITTINGS og KNOCKS FLUID TECHNIK utjør sammen vår nye satsning innen fagområdet pneumatikk. Alle de tre nye leverandørene har til felles at deres produkter er godt tilpasset vårt og våre kunders behov for pneumatikk-komponenter og reguleringsutstyr. Vi mener nå at vi har et betydelig utvidet leveringsprogram hvor vitale deler alltid vil bli lagerført for rask håndtering og levering fra vårt lager på Kolbotn. Våre faste leverandører av industriventiler er uforandret, mens andre vurderes når nye prosjekter krever dette.