Om oss

Automatik Ventiler System er en solid og effektiv bedrift. Vi har et positivt renomme i markedet, spesielt blant norske maskinbyggere. Vi tilbyr sikre og bra ventilløsninger og pneumatikk til de fleste bransjer.

 

Bruk vår fagkunnskap! Våre medarbeidere har lang erfaring og bred kunnskap innen vårt felt, så la oss være med når valgene skal tas.

 

Våre lagerførte produkter består hovedsakelig av ventiler for luft/gasser/ væsker og pneumatikk fra blant annet Vesta Automation. Spesialprodukter eller ikke lagerførte produkter skaffer vi til avtalt tid.

 

Vi har et tett samarbeid og veldig gode avtaler med våre leverandører. Det gir både konkurransedyktige priser og gode leveringsbetingelser. Flere av leverandørene har vært med oss helt fra starten, så her snakker vi om samarbeid over i over 4o år.

 

Vår filosofi er at våre kunder og deres behov alltid skal være retningsgivende. Vi skal yte bedre service enn det som forventes og vi skal gi fagråd som sikrer det beste resultatet.

 

Under «samarbeidspartnere» gir vi en beskrivelse av våre leverandører.

Aktuelt

VALBIA has been certified DNV

On 20 January 2023, Valbia S.r.l. obtained the DNV GL Type Approval for all pneumatic actuator series produced, 100% made in Italy.With this certificate, all approved products can be installed on DNV GL classified vessels.

Les mer

Vesta

Vår leverandør Vesta leverer sylindre til alle formål og størrelser. Om du ikke finner den dimensjonen du skal ha så lager Vesta etter ønsket mål og funksjon.

Les mer

Ventilpakke

Ventilpakke levert direkte på vei hjem fra jobb til en av våre fornøyde kunder. Her er det dreiespjeldventiler(DN100) fra vår leverandør AVS POWER og elektriske aktuatorer (VS100) fra Valpes.

Les mer