OM OSS

Automatik Ventiler System AS ble startet i 1979, og fremstår i dag som en solid og effektiv organisasjon - godt kjent blant norske maskinbyggere. Våre lagerførte produkter består hovedsakelig av ventiler for luft/gasser/ væsker og pneumatikk fra Vesta Automation. Vi har svært gode samarbeidsavtaler med våre leverandører, flere av dem helt tilbake fra etableringen i 1979.
Følgelig kan vi i dag tilby sikre og gode ventil-løsninger og pneumatikk til de fleste bransjer. Under kapittelet «samarbeidspartnere» gir vi en kort beskrivelse av våre viktigste leverandører og deres produktgrupper.

Vår filosofi er at kundene og deres behov alltid skal være retningsgivende for et optimalt lagerhold , sikre leveringer og et høyt servicenivå. Våre medarbeidere har mange års erfaring i AVS, og vi føler oss derfor trygge på å kunne yte den service kundene forventer. Vi tror du vil finne interessante ventiler og pneumatikk på våre hjemmesider, og vi takker spesielt AVS AB i Sverige, som har gitt oss tillatelse til å benytte datablader fra deler av sin katalog under AVS ventiler.

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål!

Terje Stokker: terje@avs.no

Daniel Grüner: daniel@avs.no

Stein Erik Lind: stein@avs.no